Nu är det dags att ta tag i detta

Jag har nu pluggat i tre år i Borås och kommer fortsätta mina två år i samma stad. Jag har under dessa tre år ständigt pratat om att jag måste köpa mig en cykel men ändå står jag här varje morgon i regnet och väntar på bussen för att sedan ändå komma för sent eftersom bussen alltid tar sig fram så långsamt genom innerstaden. Men nu gjorde jag det. Häromdagen så tog jag bara tag i mig själv och kände – nu kör vi!

Wafabike.se var givetvis det valet jag gjorde eftersom att jag letade efter en elcykel. Jag bor längst upp på en kulle och har i princip uppför vart jag än ska. Eller snarare när jag ska hem, men oavsett, så hatar jag uppförsbackar. Wafabike.se har däremot numera gjort att jag älskar dem och jag kan bara enkelt susa förbi alla andra cyklister som inte har elcykel. Dessutom så säljer ju Wafabike otroligt coola cyklar så jag kör ju dessutom om med stil.

Cruisa är min grej!

Jag cyklar sällan snabbt, jag gillar att glida runt och bara njuta av upplevelsen. Och just därför känner jag att wafabike.se verkligen var rätt för mig. Jag vill köpa mig en cykel som verkligen ger mig mer än bara transportmöjligheter utan snarare en känsla, en vibe och en härlig upplevelse när jag ska ta mig från punkt a till b. Det är kul att cykla, det är kul att göra det på el och jag känner framförallt att jag gjort naturen en otrolig tjänst genom att undvika att köpa en bil. Det gör inte mig något om jag har 2 år kvar på utbildningen, även fast jag är trött på plugg. Numera är det bara fantastiskt kul att kliva upp på morgonen och ta min cykel till skolan, med stil.