MC kläder som passar perfekt för vår- och höstväder

Den härliga MC säsongen närmar sig med stormsteg och ingen är gladare än jag. Det är inte alltför många år sedan jag upptäckte denna otroliga hobby, men bättre sent än aldrig eller hur? Någonting jag tänkt på under dessa år är att jag behöver skaffa mig en uppsättning av ett lite varmare och mer vattenvänligt än vad mitt sommarställ är. Jag måste dock säga att jag varit otroligt nöjd med mitt ställ med kevlar som jag köpt från SMX Sports, så jag tänker att jag skall inskaffa mitt vår- och höst ställ därifrån också.

Ett ställ med kraftigt yttertyg håller dig varm och torkar snabbt

När man skall välja sina MC kläder från SMX Sports bör man tänka på just ändamålet, när använder du stället som mest? Om det är under sommartid skulle jag vilja tipsa om att spana in deras MC kläder med kevlar eftersom det ger mycket bra ventilation. Men om man nu precis som jag, är ute efter MC kläder att kunna använda när det i regel är lite kyligare och sämre väder har jag blivit rekommenderad att köpa ett ställ med kraftigt yttertyg, som exempelvis en touringjacka. Vill man ha snäppet varmare ändå skall man satsa på en laminerad gore-tex jacka som då håller dig både varm och torkar snabbt.

Bra kvalitet och en lång livslängd

Det kan vara rätt så kostsamt att köpa sig ett MC ställ, men med tanke på att jag kört under några år nu och har absolut inga som helst planer på att lägga av så är det värt att lägga lite extra pengar på att skaffa sig ett riktigt bra ställ för både sommar och ett ställ för vår/höst. Jag vill verkligen rekommendera att skaffa MC kläder från SMX Sports då dom har riktigt bra kvalitet och en lång livslängd på sina ställ. Jag vet att majoriteten av mina MC kompisar har sina ställ därifrån med och dom håller definitivt med mig.