KABE reservdelar & tillbehör

Efter många år av längtan har jag och min sambo äntligen blivit med husvagn. Det blev en tillförlitlig husvagn av märket KABE, reservdelar & tillbehör är både lätta att få tag på och relativt prisvärda att köpa. Jag tror att vi har gjort en mycket bra affär! Vi har haft husvagn tidigare genom åren och vi vet att vi trivs väldigt bra med det och har längtat efter friheten som det innebär att kunna köra iväg när som helst när man är ledig och vart som helst.

Begagnade reservdelar till KABE

Innan vi köpte husvagn första gången hade vi helt fastnat för husbil och hade en husbil som vi körde runt med i några säsonger men tyckte att det var hutlöst dyrt med husbil. Därför blev det till slut att vi skaffade en husvagn istället. Till skillnad mot en husbil är det nästan ”billigt” att köpa begagnade reservdelar till vår KABE. Det finns företag överallt som säljer begagnade reservdelar till just KABE. Vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att KABE är ett väldigt populärt märke på husvagn. Jag får känslan av att var och varannan husvagn som dras är en KABE. Det är lite som att köra Volvo i Sverige, du ser väldigt många Volvo på vägarna.

Tillbehör till KABE

Det finns väldigt många tillbehör till KABE eftersom det är ett välkänt märke på husvagn. Det är till exempel inga större problem med att hitta ett förtält som passar till vår modell av husvagn. Vare sig du vill köpa tältet begagnat eller helt nytt. Det tycker jag är kanonbra, då kan du i alla fall välja om du vill ha ett nytt tält eller om du betalar mindre för att få ett begagnat. Vi har precis tittat på ett förtält som vi nog kommer att köpa helt nytt. Men nu ska vi ut med vår KABE alldeles strax – ha det fint och ta det lugnt på vägarna.