I maj köpte jag mig en bubbla

När jag pluggar är det alldeles för dyrt att ha bil, helt omöjligt med den budgeten jag har i alla fall. Det blir också vanligt att jag hittar på mer saker när jag väl kan åka vart jag vill, när jag vill, vilket gör att jag sålde min Volvo precis innan jag började plugga förra hösten. Jag visste dock att detta skulle bli ett problem över sommaren när jag skulle jobba vilket gjorde att jag gick in på blocket och efter någon vecka hittade en perfekt silvrig bubbla, årsmodell 2007. Ingen rost, helt perfekt och underbar!

Inte visste väl jag…

… att l-m-r.se och sökandet efter biltillbehör blev min sommarsyssla när fjädrarna krånglade, ACn inte fungerade och en lampa som tydligen helst inte ska gå sönder – går sönder. Biltillbehör blev med andra ord också det jag fick spendera min sommarbudget på, inte goda drinkar i solen eller en glass vid havet. Men sånt är väl livet. Jag är glad att jag vet att jag alltid har l-m-r.se nära till hands när jag väl behöver biltillbehör, man behöver liksom inte vara orolig då.

Nu är hon såld!

Nu är det september igen och förra veckan sålde jag min lilla bubbla. Ut igen på Blocket och ganska snabbt hörde det av sig folk som var intresserade. Efter bara 4 månader tillsammans, men ack så intensiva veckor, så är jag väldigt nöjd. Jag fick samma pengar som jag gav och även fast jag lagt ut en del pengar på henne så får det väl kosta lite. Hade jag hyrt en bil hade det kostat närmare 20 tusen, så cirka 5 tusen på lite biltillbehör och sådant har väl inte gjort mig ont. Bilar är som människor helt enkelt, som min morfar brukar säga, inte att lita på!